Αποκάλυψη για το Survivor και τον Γιώργο Χρανιώτη!

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την κίνηση-ματ του Σκάι να εντάξει στο δυναμικό του το Survivor! Το reality show με τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει, αποδεικνύει συνεχώς πως ήταν η καλύτερη επιλογή!

Το Survivor λοιπόν, εκτός από το τηλεοπτικό κοινό έχει ξετρελάνει και τους διάσημους, οι οποίοι επιθυμούν να ταξιδέψουν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο!
Aνάμεσα σε αυτούς και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκαλύπτει πως υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι με την συμμετοχή της.

«Έχω μιλήσει με την παραγωγή, μου έχουν εξηγήσει ακριβώς τα πάντα, μου έχουν πει, όπως σε όλους, τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε. Γνωρίζω δηλαδή τι ακριβώς θα συναντήσω. Έχω συζητήσει με την παραγωγή, υπάρχει καλή πρόθεση και από τις δύο πλευρές, όμως υπάρχει ένα προβληματάκι. Από το ραδιόφωνο μπορώ να λείψω –φαντάζομαι θα αντέξουν οι ακροατές-, όμως έχω και συμβόλαια με εταιρείες με βάση τα οποία θα πρέπει να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή σε ένα στούντιο. Για παράδειγμα, όταν παίζω μουσική στο εξωτερικό και με πάρουν για δουλειά, μπαίνω σε ένα στούντιο και κάνω την ηχογράφηση. Οπότε δεν ξέρω πώς μπορεί να βρεθεί λύση με αυτό… Από την άλλη, η παραγωγή του “Survivor” μου λέει πως θα βρεθεί λύση», είπε στην εφημερίδα Secret.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να σχολιάσει και του παίκτες, τονίζοντας: Τον ξέρω καλά το Γιώργο Χρανιώτη, δεν σκέφτεται το έπαθλο, το βλέπει όλο αυτό σαν εμπειρία ζωής. Είναι ήσυχη δύναμη, έχει ισορροπία στην ψυχή του. Τον βλέπω ακόμα και νικητή! Μου είναι συμπαθής και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Θεωρώ ότι πληροί τις προϋποθέσεις για να κερδίσει».

youweekly.gr